Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Salsa

Dierenverblijf Salsa

 
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg1 stuk

Dit compacte dierenverblijf is geschikt voor dwergkonijnen of krielkippen. De gebruiksvriendelijkheid is geoptimaliseerd door verschillende deuropeningen, een uitschuifbare lade en een scharnierdak. De ren zorgt voor extra veel speelruimte. In het nachthok kunnen de dieren beschut verblijven. Vanaf de bovenverdieping is de ren bereikbaar d.m.v. een loopplank.

Afmetingen: 135x65x100 cm.

normaal € 135,00
nú € 99,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dierenverblijf Salsa is geschikt voor kippen of konijnen. Het hok bestaat uit een nachtverblijf en een loopren waar de dieren heerlijk in kunnen scharrelen of spelen. De ren is aan de voorzijde aan twee kanten te openen, tevens beschikt het hok over een uitschuifbare lade zodat het... Lees meer

Dierenverblijf Salsa is geschikt voor kippen of konijnen. Het hok bestaat uit een nachtverblijf en een loopren waar de dieren heerlijk in kunnen scharrelen of spelen. De ren is aan de voorzijde aan twee kanten te openen, tevens beschikt het hok over een uitschuifbare lade zodat het nachthok eenvoudig schoon te maken is.

Het konijnenhok wordt geleverd als bouwpakket. De duidelijke bouwtekening zorgt ervoor dat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is. Er wordt voldoende bevestigingsmateriaal zoals schroeven e.d. meegeleverd. Dit materiaal is niet allemaal gegalvaniseerd of roestvrij. De panelen moeten voor gebruik aan binnen en buitenkant behandeld worden met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaald, zorgt u ervoor dat het hout in goede conditie blijft.

Lees minder

Maximale afmetingen: 135x65x100 cm
Gaasafmeting: 1x1cm
Afmetingen bouwpakket: 110x18x63 cm
Gewicht bouwpakket: 19kg
EAN code 5411290222594
Artikelnummer 201940
Materiaal Hout
Kleur Bruin

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok KT13-A

Konijnenhok KT13-A is een ruim konijnenhok van ...

Konijnenhok Avoriaz

Konijnenhok Avoriaz is een goed konijnenhok voo...