Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Wasco Cartoon 90

Konijnenhok Wasco Cartoon 90

 
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks

Konijnenhok Wasco Cartoon heeft een vrolijke uitstraling en is multifunctioneel doordat de ren onder het nachtverblijf uitschuifbaar is. De ren kan dus overdag vergroot worden en s'avonds wanneer het konijn moet gaan slapen weer verkleint worden. Ook is het hok voorzien van een uitschuifbare lade, opbergzolder en plastic onderranden voor extra bescherming van het hok.

Afmetingen: 90x74x112 cm.

nú € 205,45
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Dit konijnenhok is voorzien van een uitschuifbare lade wat zorgt voor extra speelruimte voor uw konijn. Het beschikt over een opbergzolder waar u gemakkelijk uw voer en accessoires in kan opbergen zodat u altijd alles direct bij de hand heeft. Ook zijn de randen van de ren voorzien van plastic strips dit voorkomt dat het hout direct op een vochtige ondergrond hoeft te staan en geeft zo extra bescherming aan uw hok. Lees meer

Dit konijnenhok is voorzien van een uitschuifbare lade wat zorgt voor extra speelruimte voor uw konijn. Het beschikt over een opbergzolder waar u gemakkelijk uw voer en accessoires in kan opbergen zodat u altijd alles direct bij de hand heeft. Ook zijn de randen van de ren voorzien van plastic strips dit voorkomt dat het hout direct op een vochtige ondergrond hoeft te staan en geeft zo extra bescherming aan uw hok.

Het konijnenhok wordt geleverd als bouwpakket. De duidelijke bouwtekening zorgt ervoor dat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is. Er wordt voldoende bevestigingsmateriaal zoals schroeven e.d. meegeleverd. Dit materiaal is niet allemaal gegalvaniseerd of roestvrij. De panelen moeten voor gebruik aan binnen en buitenkant behandeld worden met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaald, zorgt u ervoor dat het hout in goede conditie blijft.

Lees minder

Maximale afmetingen: 90x74x112 cm
Afmetingen bouwpakket: 112x22x91 cm
EAN code 5411290222648
Artikelnummer 201937
Materiaal Hout
Kleur Wit