Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Sunshine Cottage

Konijnenhok Sunshine Cottage

 
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks

Ideaal voor het houden van kleine rassen koijnen. De uitloopren geeft veel speelruimte samen met de openruimte onder het nachthok. Praktische kenmerken van dit hok zijn: de uitschuifbare lade, het scharnierdak, 2 deurtjes in het nachthok. Het hok wordt geleverd als bouwpakket.

Afmetingen: 155x53x70 cm.

nú € 119,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

!--StartFragment-- Lees meer

Aubiose hennepvezel is een goede voordelige bodembedekker die gebruikt kan worden voor konijnen. Deze bodembedekking absorbeert 4x meer vocht en ontlasting dan houtvezel. Voor kippen adviseren wij gebruik te maken van houtsnippers. Kippen houden van vastigheid aan de poten en beukensnippers voldoen daaraan. Om parasieten te weren gebruikt u tabakstelen in de legnesten van de kippen. De geur die de tabakstelen afgeven, werkt tegen parasieten en houdt ze uit het hok.

In het hok is voldoende plaats voor het plaatsen van een voerbak en drinkfles voor uw konijn of een voer- en drinkautomaat voor uw kippen.

Gebruiksaanwijzing van dierenverblijf Sunshine Cottage:

Een overvloed van zon is schadelijk voor uw konijnen of kippen. Plaats het hok dus op een plaats waar de dieren altijd in de schaduw kunnen liggen.

Voor het in gebruik nemen van dit dierenverblijf moet het hout behandeld worden met beits. Dit om het hout te beschermen tegen vocht e.d. Ook de binnenkant van het hok moet gebeitst worden. Bij het bouwpakket wordt er een duidelijke bouwtekening meegeleverd en voldoende bevestigingsmateriaal. Het bevestigingsmateriaal is niet allemaal gemaakt van gegalvaniseerd materiaal. De panelen zijn voorzien van voorgeboorde gaten zodat het bouwpakket gemakkelijk in elkaar te zetten is

Lees minder

Maximale afmetingen: 155x53x70 cm
Afmetingen bouwpakket: 82x24x58 cm
EAN code 5411290177498
Artikelnummer 201902
Materiaal Hout
Kleur Grijs