Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Sunshine Jumbo

Konijnenhok Sunshine Jumbo

 
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg3 stuks

Een compact konijnenhok met ruime ren. Omdat het hok een lade, een scharnierdak en diverse deuropeningen heeft, is het hok erg gemakkelijk in gebruik. Dit hok is ook uitermate geschikt voor kleine rassen kippen.

Afmetingen: 230x53x70 cm.

nú € 149,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

!--StartFragment-- Lees meer

Aubiose hennepvezel is een goede voordelige bodembedekker die gebruikt kan worden voor konijnen. Deze bodembedekking absorbeert 4x meer vocht en ontlasting dan houtvezel. Voor kippen adviseren wij gebruik te maken van houtsnippers. Kippen houden van vastigheid aan de poten en beukensnippers voldoen daaraan. Om parasieten te weren gebruikt u tabakstelen in de legnesten van de kippen. De geur die de tabakstelen afgeven, werkt tegen parasieten en houdt ze uit het hok.

In het hok is voldoende plaats voor het plaatsen van een voerbak en drinkfles voor uw konijn of een voer- en drinkautomaat voor uw kippen.

Gebruiksaanwijzing van dierenverblijf Sunshine Jumbo

Een overvloed van zon is schadelijk voor uw konijnen of kippen. Plaats het hok dus op een plaats waar de dieren altijd in de schaduw kunnen liggen.

Voor het in gebruik nemen van dit dierenverblijf moet het hout behandeld worden met beits. Dit om het hout te beschermen tegen vocht e.d. Ook de binnenkant van het hok moet gebeitst worden. Bij het bouwpakket wordt er een duidelijke bouwtekening meegeleverd en voldoende bevestigingsmateriaal. Het bevestigingsmateriaal is niet allemaal gemaakt van gegalvaniseerd materiaal. De panelen zijn voorzien van voorgeboorde gaten zodat het bouwpakket gemakkelijk in elkaar te zetten is

Lees minder

Maximale afmetingen: 230x53x70 cm
Afmetingen bouwpakket: 95x29x86 cm
EAN code 5400274826989
Artikelnummer 200076
Materiaal Hout
Kleur Bruin