Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Chalet XL

Konijnenhok Chalet XL

konijn  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks

Dit dubbele konijnenhok heeft twee gescheiden leefruimtes in één hok. Ideaal om een ram en een voedster apart te houden. Beide konijnen hebben voldoende ruimte. De hokken zijn geheel hetzelfde ingedeeld. 

Afmetingen: 178x75x120 cm.

nú € 326,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dit riante dierenverblijf is een dubbel konijnenhok met 2 verdiepingen. Bij beide hokken is het nachthok geheel afsluitbaar van de benedenverdieping. Ook hebben de beide nachthokken een lade. De benedenverdiepingen zijn d.m.v. een luik ook met elkaar te verbinden. Lees meer

Dit riante dierenverblijf is een dubbel konijnenhok met 2 verdiepingen. Bij beide hokken is het nachthok geheel afsluitbaar van de benedenverdieping. Ook hebben de beide nachthokken een lade. De benedenverdiepingen zijn d.m.v. een luik ook met elkaar te verbinden.

In het voorpaneel zijn maar liefst 6 deuropeningen gemaakt. Daarnaast is er boven de bovenverdiepingen een opbergplaats gerealiseerd voor het opbergen van voer, hooi, stro e.d. De tussenwand is gemaakt van hout van hoge kwaliteit. In dit hok zit geen bodem.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Lees minder

Maximale afmetingen: 178x75x120 cm
Afmetingen bouwpakket 1: 195x82x13 cm
Afmetingen bouwpakket 2: 94x80x30 cm
EAN code 8718591250460
Artikelnummer AK 20074
Materiaal Hout
Kleur Wit