Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Armelle

Kippenhok Armelle

       
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg5 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg3 stuks

Kippenhok Armelle is een groot en praktisch dierenverblijf van hout. Het verblijf is geschikt voor kippen en konijnen. Het hok bestaat uit een overdekte ren en een beschut nachthok met een legnest. Door de verschillende deuropeningen en de metalen lade is de Armelle ook erg gebruiksvriendelijk.

Afmetingen: 190x131x183,5 cm.

normaal € 369,00
nú € 359,00
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

De Armelle is geschikt voor drie tot vijf kippen of twee tot vier konijnen. Het verblijf is erg ruim opgezet en bestaat uit een royaal nachthok en een grote, overdekte ren. Aan het nachthok zit een legnest. Dit is vanaf de buitenkant gemakkelijk te openen omdat het een scharnier-dak heeft. Lees meer

De Armelle is geschikt voor drie tot vijf kippen of twee tot vier konijnen. Het verblijf is erg ruim opgezet en bestaat uit een royaal nachthok en een grote, overdekte ren. Aan het nachthok zit een legnest. Dit is vanaf de buitenkant gemakkelijk te openen omdat het een scharnier-dak heeft.

Het nachthok heeft ook een uitneembare lade. Dit is erg handig bij het schoonmaken. Ook heeft het hok een schuifluik dat kan dienen als ventilatiekanaal of als kijkgat.

De ren is via een loopplank te bereiken. Deze verbinding is af te sluiten. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat de dieren ’s nachts in het nachthok en overdag in de ren blijven. De toegangsdeur naar de ren bestaat uit twee delen die los van elkaar te openen zijn. De ren bestaat uit houten panelen met gaas.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Op het kippenhok Armelle krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Lees minder

Maximale afmetingen: 190x131x183,5 cm
Afmetingen bouwpakket 1: 143x15x123 cm
Afmetingen bouwpakket 2: 138x13x97 cm
EAN code 8717438865232
Artikelnummer 20059
Materiaal Hout
Kleur Bruin

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf Avoriaz XL - KT4-A

Op zoek naar een stijlvol en groot dierenverbli...

Dierenverblijf Morzine

Dierenverblijf Morzine is een luxe verblijf dat...