Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Camille Wit

Dierenverblijf Camille Wit

       
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg2 stuks

Dierenverblijf Camille is een praktische en duurzaam groot kippenhok of konijnenhok. Dit verblijf bestaat uit een riante loopren, ruim nachthok en compact legnest. Uw dieren hebben extra beschutting door de dichte achterwand. Ook is in de nok van het hok een opbergplaats gemaakt zodat u daar uw voer kan opbergen. Tevens is het nachthok naar de ren afsluitbaar

Afmeting: 200x86x150cm
Kleur: wit

 

nú € 319,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Kenmerken van dit grote dierenverblijf: Lees meer

Kenmerken van dit grote dierenverblijf:

- Diverse ruime deuropeningen

- Extern legnest wat gemakkelijk geopend kan worden

- Extra diepe en stevige kunststof schuiflade

Dierenverblijf Camille is een groot overdekt kippenhok of konijnenhok met een ruime ren aan de ene zijde van het hok en een nachthok met daaronder de doorloop van de ren aan de andere zijde van het hok. De dieren kunnen met behulp van het trapje in het nachthok komen. Tevens is het nachthok voorzien van een uitschuifbare lade zo is het verblijf eenvoudig schoon te maken. Het dak is afgewerkt met dakleer voor extra bescherming van het hok. Ook is in de nok van het hok een opbergplaats gemaakt zodat u daar uw voer of andere artikelen kan opbergen.

Aubiose hennepvezel is een goede voordelige bodembedekker die gebruikt kan worden voor konijnen. Deze bodembedekking absorbeert 4x meer vocht en ontlasting dan houtvezel. Voor kippen adviseren wij gebruik te maken van houtsnippers. Kippen houden van vastigheid aan de poten en beukensnippers voldoen daaraan. Om parasieten te weren gebruikt u tabakstelen in de legnesten van de kippen. De geur die de tabakstelen afgeven, werkt tegen parasieten en houdt ze uit het hok.

In het hok is voldoende plaats voor het plaatsen van een voerbak en drinkfles voor uw konijn of een voer- en drinkautomaat voor uw kippen.

Gebruiksaanwijzing van dierenverblijf Camille:

Een overvloed van zon is schadelijk voor uw konijnen of kippen. Plaats het hok dus op een plaats waar de dieren altijd in de schaduw kunnen liggen.

Voor het in gebruik nemen van dit dierenverblijf moet het hout behandeld worden met beits. Dit om het hout te beschermen tegen vocht e.d. Ook de binnenkant van het hok moet gebeitst worden. Bij het bouwpakket wordt er een duidelijke bouwtekening meegeleverd en voldoende bevestigingsmateriaal. Het bevestigingsmateriaal is niet allemaal gemaakt van gegalvaniseerd materiaal. De panelen zijn voorzien van voorgeboorde gaten zodat het bouwpakket gemakkelijk in elkaar te zetten is.

 

Lees minder

Maximale afmetingen: 200x86x150 cm
Afmetingen bouwpakket 1: 162x13x112 cm
Afmetingen bouwpakket 2: 95x20x84 cm
EAN code 8718591251283
Artikelnummer 20081
Materiaal Hout
Kleur Wit, Taupe

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf KA7-A Grijs - 327x102x130cm

Kippenhok KA7-A is een extra ruim dierenverblij...

Dierenverblijf Rosa XXL Grijs

Op zoek naar een ruim en luxe kippenhok?  Rosa ...