Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Patio Cottage

Dierenverblijf Patio Cottage

   
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg1 stuk
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks

Dit leuke konijnenhok Patio Cottage is voor elke tuin een mooie aanwinst! Het hok is niet alleen praktisch, maar heeft ook nog eens een mooie en gezellige uitstraling! Het nachthok heeft 2 tochtluikjes die afgesloten kunnen worden. Ook het deurtje in het nachthok kan afgesloten worden.

Afmetingen: 145x74x82 cm.

nú € 154,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dierenverblijf Patio Cottage is vanuit het nachthok is het terras bereikbaar wat vervolgens toegang geeft tot de ren. Dit witte konijnenhok met terras en ren is geschikt voor 1 konijn. Lees meer

Dierenverblijf Patio Cottage is vanuit het nachthok is het terras bereikbaar wat vervolgens toegang geeft tot de ren. Dit witte konijnenhok met terras en ren is geschikt voor 1 konijn. 

De ren is los verplaatsbaar en heeft een openslaand dak. Zo kunt u de ren gemakkelijk en snel verplaatsen en schoonmaken. Het nachthok is ook apart te gebruiken.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Lees minder

Maximale afmetingen: 145x74x82 cm
Afmetingen bouwpakket 1: 67x15x51 cm
Afmetingen bouwpakket 2: 91x14x68 cm
EAN code 5414365176464
Artikelnummer 603/201
Materiaal Hout
Kleur Wit

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf Castle Cottage

Dierenverblijf Castle Cottage is een stijlvol d...

Konijnenhok Avoriaz

Konijnenhok Avoriaz is een mooi konijnenhok voo...