Advies nodig? 0113 - 384019

Nachthok KT20 Original - bruin

   
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks

Nachthok Howie Original is een praktisch en ruim nachthok of schuilhok voor uw konijn, kip of kat. Ook is het hok geschikt om te gebruiken als broedhok voor kippen. Het dak van het nachthok is open te klappen. Hierdoor is het hok gemakkelijk schoon te maken. Ook verkrijgbaar in kleur bruin/wit.

Afmetingen: 60x50x47 cm.

normaal € 52,95
nú € 44,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Nachthok Howie Original is een praktisch, handig en voordelig nachthok. Dit nachthok is erg makkelijk te gebruiken in combinatie met een losse ren of als u een ruime tuin heeft waar de dieren los kunnen lopen. Het hok beschikt over een dak dat open te klappen is. Dit is makkelijk voor... Lees meer

Nachthok Howie Original is een praktisch, handig en voordelig nachthok. Dit nachthok is erg makkelijk te gebruiken in combinatie met een losse ren of als u een ruime tuin heeft waar de dieren los kunnen lopen. Het hok beschikt over een dak dat open te klappen is. Dit is makkelijk voor het schoonmaken. Het hok is af te sluiten door de loopplank op te klappen. Aan het hok zit een slotje, zodat het diertje in het hok het deurtje niet open kan maken.

Het nacht hok staat op pootjes. Dit is fijn als het kouder wordt. Hierdoor kan de koude van de grond niet snel in het hok trekken.

Het nachthok wordt geleverd als bouwpakket. Het is eenvoudig in elkaar te zetten. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegeleverd.

Lees minder

Maximale afmetingen: 60x50x47 cm
Afmetingen onder de dakrand: 57x47x44 cm
Afmetingen bouwpakket: 63x52x17 cm
EAN code 8718868997340
Artikelnummer KT20
Materiaal Hout
Kleur Bruin

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Nachthok - KT20-A

Dit praktische en stijlvolle dierenverblijf is ...