Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Cottage

Dierenverblijf Cottage

 
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks

Dierenverblijf Cottage is een royaal houten verblijf voor konijnen. In dit konijnenhok met 2 verdiepingen is er voor het konijn voldoende ruimte om te spelen, slapen en relaxen. Het hok bestaat uit een nachthok en een overdekte ren.

Afmetingen: 105x105x110 cm.

 

nú € 194,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dierenverblijf Cottage is geschikt voor konijnen. Omdat het hok erg ruim is opgezet, is er veel ruimte voor het konijn. Onder het nachthok zit een uitschuifbare lade. Deze lade zorgt ervoor dat het nachthok eenvoudig schoon te maken is. Verder zit er een deurtje met een raampje van... Lees meer

Dierenverblijf Cottage is geschikt voor konijnen. Omdat het hok erg ruim is opgezet, is er veel ruimte voor het konijn. Onder het nachthok zit een uitschuifbare lade. Deze lade zorgt ervoor dat het nachthok eenvoudig schoon te maken is. Verder zit er een deurtje met een raampje van plexiglas in het nachthok. Hierdoor kan het konijn tochtvrij in het nachthok verblijven. Vanuit het nachthok kunnen de konijnen over loopplankjes in de ren komen. Deze verbinding is vanaf buiten het hok afsluitbaar.

In de ren zit een grote deur en een klein deurtje. De ren is volledig omgeven door gaaswerk in houten panelen.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Op de Cottage krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Lees minder

Maximale afmetingen: 105x105x110 cm
Afmetingen bouwpakket: 120x16x107 cm
EAN code 8718591251870
Artikelnummer 20092
Materiaal Hout
Kleur Wit

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok Barino

Konijnenhok Barino is een stijlvol houten diere...

Kippenhok Meggi

Op zoek naar een kippenhok van topkwaliteit? Ki...