Advies nodig? 0113 - 384019

Easy-Life Bio-Exit - 500ML

Easy-Life Bio-Exit - 500ML

Wanneer er geen goede balans in uw aqaurium is ontstaan er algen. Oorzaken zijn o.a. te veel voeding, te veel vissen in het aquarium of te veel belichting. Dit middel is zeer effectief en bestrijd de meeste algensoorten. In eerste instantie komt de algengroei tot stilstand, vervolgens verdwijnen de algen. Ongevaarlijk voor andere aquariabewoners.

Inhoud: 500ml

nú € 14,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Algen ontstaan doordat er geen goede balans in het aquarium is. Dat wordt o.a. veroorzaakt door overmatig voeren van vissen, te veel vissen in het aquarium, overmatige belichting of bemesting. Je krijgt het ook gratis mee bij de aanschaf van vissen of planten.

Bio-Exit is een veilig en effectief middel om veruit de meeste soorten algen in het zoetwateraquarium te bestrijden. Algen zoals baard-, penseel- en draadalgen, worden resoluut bestreden. Bio-Exit is eenvoudig en economisch in gebruik en ongevaarlijk voor vissen, garnalen, slakken of planten. De algengroei wordt eerst tot stilstand gebracht. Daarna verdwijnen de algen. Bovendien worden de nog ­aanwezige algensporen verwijderd.

EAN code 2200100941687
Artikelnummer ALGEX02