Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Pagoda Medium

Dierenverblijf Pagoda Medium

konijn   kip   kip  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg1 stuk

De Pagoda Medium is een stijlvol houten kippenhok met ren voor buiten. Dit middelgrote hok is geschikt als kippenhok en konijnenhok. Het verblijf is ruim opgezet en is voorzien van allerlei praktische eigenschappen, zoals een afsluitbaar nachthok, extern legnest en royale ren.

Afmetingen: 208x78x100 cm.

nú € 174,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

De Pagoda Medium bestaat uit een ruime ren en een nachthok met een legnest. Het nachthok heeft een karakteristiek en stijlvol dak. Daarnaast heeft het nachthok een fraai vormgegeven deurtje met een raampje van plexiglas. Onder het nachthok zit een metalen lade, die ervoor zorgt dat het hok gemakkelijk te verschonen is.

Via een loopplankje kunnen de dieren vanuit het nachthok naar de ren lopen. Een deel van het dak van deze ren is open te klappen. Daarnaast heeft de ren een ruime deuropening. Hierdoor kunt u de ren gemakkelijk verschonen, maar ook eenvoudig bij uw diertjes komen. Door de loopplank omhoog te klappen, kunt u het nachthok afsluiten van de ren.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Het leuke aan dit verblijf is dat het ook in spiegelbeeld te monteren is.

Op de Pagoda Medium krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Lees minder

Maximale afmetingen: 208x78x100 cm
Afmetingen bouwpakket: 126x20x64 cm
EAN code 8718591251290
Artikelnummer 20082
Materiaal Hout
Kleur Wit, Grijs

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf KA7-A Grijs - 327x102x130cm

Kippenhok KA7-A is een extra ruim dierenverblij...

Dierenverblijf Castle Cottage

Dierenverblijf Castle Cottage is een stijlvol d...