Advies nodig? 0113 - 384019

Viyo Weerstand Drink Senior

Viyo Weerstand Drink Senior

Viyo is een prebiotische drink die de natuurlijke weerstand van katten helpt versterken. Door uw kat elke ochtend Viyo te laten drinken nemen de goede bacteriën in de darmen toe zodat de natuurlijke weerstand verbetert. Zo blijft uw kat gezond en in goede conditie. Geschikt voor katten vanaf 7+ ook verkrijgbaar voor adult katten.

 Inhoud: 7x 30 ml

nú € 5,99
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Hoe werkt Viyo?

De prebiotische vezels fructo-oligosacchariden (FOS) en inuline in FOSIM+ worden niet verteerd in de maag maar voeden de gezonde bacteriën in de darm ten nadele van mogelijk schadelijke varianten.

Waarom zou ik Viyo geven?

Zoals bij mensen, ligt 70% van het natuurlijke afweersysteem van katten in de darmen. Een gezonde darmwerking is daarom van groot belang voor een sterke weerstand. Een verbeterde darmwerking helpt katten in topconditie te blijven.

Waarom Viyo versterkt?

De gezonde drink voor katten, met prebiotische vezels die de natuurlijke darmflora stimuleren. Hierdoor worden alle nutriënten uit de voeding beter opgenomen, wat de natuurlijke weerstand van het dier helpt versterken. Dit is zichtbaar door een vastere stoelgang en glanzende vacht. Viyo bevat daarenboven ook een ruime waaier aan vitaminen en mineralen.

EAN code 5420043702603
Artikelnummer 759068