Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Lambert

konijn  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg1 stuk

Konijnenhok Lambert is een houten hok voor konijnen van het merk Duvo+. Het konijnenhok heeft een ruime uitloopren. Deze ren is eenvoudig los te koppelen van het hok, zodat u het nachthok ook los kunt gebruiken.

Afmetingen: 155x53x70 cm.

normaal € 139,95
nú € 129,95

Extra advies bij dit Dierenverblijf?

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Konijnenhok Lambert is geschikt voor een konijn. Het hok bestaat uit twee verdiepingen. De bovenste verdieping bestaat uit een beschut nachthok en een loopgedeelte. In de bovenste etage zitten twee deurtjes: een in het nachthok en een in het loopgedeelte. Via een houten loopplankje kan... Lees meer

Konijnenhok Lambert is geschikt voor een konijn. Het hok bestaat uit twee verdiepingen. De bovenste verdieping bestaat uit een beschut nachthok en een loopgedeelte. In de bovenste etage zitten twee deurtjes: een in het nachthok en een in het loopgedeelte. Via een houten loopplankje kan het konijn naar de grote ren lopen. Deze verbinding is af te sluiten met een deurtje. Deze ren is afneembaar. Hierdoor kunt u ook het nachthok los gebruiken. Het hok heeft verder nog een ophefbaar dak en een uitschuifbare lade. Dit zijn handige extra’s voor de schoonmaak.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Op de Lambert krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

 

Lees minder

Maximale afmetingen: 155x53x70 cm
Afmetingen bouwpakket: 78x30x55 cm
EAN code 5414365051174
Artikelnummer 603/248
Materiaal Hout
Kleur Wit, Groen

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf Pagoda Medium

De Pagoda Medium is een stijlvol houten kippenh...

Konijnenhok Avoriaz

Konijnenhok Avoriaz is een mooi konijnenhok voo...