Advies nodig? 0113 - 384019

Beaphar Kitty Milk

Beaphar Kitty Milk

Beaphar Katten melk, is een volvaardige melkvervanger voor moederloze kittens. Kitty Milk is speciaal samengesteld voor moederloze kittens, die niet voldoende drinken bij de moeder vanaf de geboorte tot aan het spenen. Tevens geschikt als bijvoeding voor drachtige of melkegeven moederpoezen.

Verkrijgbaar in 200 en 500 gr.

 

nú € 7,65
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Beaphar Kitty milk, is een volvaardige melkvervanger voor moederloze kittens. Kitty Milk is speciaal samengesteld voor moederloze kittens, die niet voldoende drinken bij de moeder vanaf de geboorte tot aan het spenen. Tevens geschikt als bijvoeding voor drachtige of melkegeven moederpoezen. Lees meer

Beaphar Kitty milk, is een volvaardige melkvervanger voor moederloze kittens. Kitty Milk is speciaal samengesteld voor moederloze kittens, die niet voldoende drinken bij de moeder vanaf de geboorte tot aan het spenen. Tevens geschikt als bijvoeding voor drachtige of melkegeven moederpoezen.

Waarom zou je Kitty Milk gebruiken? Gewone melk voorziet niet in de behoefte aan eiwit en vet van jonge kittens; er kunnen tekorten ontstaan. De vertrouwde samenstelling van Kitty-milk is verder verbeterd om een nog betere bron van essentiele voedingsstoffen te zijn voor zeer jonge dieren. Kitty Milk voorziet in de juiste balans van olien en noodzakelijk vitaminen en mineralen voor de beste start in het leven.

Bereidingswijze: Voeg kity milk toe aan warm, niet kokend water water en roer tot alles volledig opgelost is. Laat het afkoelen tot lichaamstemperatuur. verhouding meng 1 deel poeder in gr. met 3.5 deel water in ml.

1 maatschep kitty milk is 2.5 gr

12 maatschepjes is 30 gr dit mengen met 105 ml. water dit geeft ong. 130 ml melk.

Samenstelling: Melk en -bijproducten, Oliën en vetten, Minderalen.

Analytische Bestanddelen:

Ruw eiwit: 32 %

Ruwe Celstof: 0%

Ruw vet: 24 %

Ruwe As: 7 %

Vocht: 3.5 %

Calcium: 0.86%

Fosfor: 0.60 %

Natrium: 0.50 %

Magnesium: 0.16 %

Kalium: 1.40 %

 

Lees minder

EAN
Artikelnummer