Advies nodig? 0113 - 384019

Royal Canin Hairball Care

Royal Canin Hairball Care

Royal Canin Hairball care is geschikt voor volwassen katten met last van haarballen. Royal Canin Intense Hairball 34 is gericht op een natuurlijke afvoer van ingeslikte haren. Intense Hairbal stimuleert de darmpassage door de combinatie van psyllium, zeer kleine vezels.

Verkrijgbaar in: 2kg, 4kg en 10 kg.

nú € 6,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Royal Canin Intense Hairball is geschikt voor volwassen katten met last van haarballen. Royal Canin Intense Hairball is gericht op een natuurlijke afvoer van ingeslikte haren. Intense Hairbal stimuleert de darmpassage door de combinatie van psyllium, zeer kleine vezels. Lees meer

Royal Canin Intense Hairball is geschikt voor volwassen katten met last van haarballen. Royal Canin Intense Hairball is gericht op een natuurlijke afvoer van ingeslikte haren. Intense Hairbal stimuleert de darmpassage door de combinatie van psyllium, zeer kleine vezels.

Bewezen effect in 21 dagen

RESULTAAT Het exclusieve complex & intense anti-haarbal helpt 2 maal zoveel ingeslikte haren via de ontlasting af te voeren wanneer 21 dagen uitsluitend INTENSE HAIRBALL wordt gevoerd* *Gemeten tijdens de rui, in vergelijking met een controlevoeding zonder het complex & Intense anti-hairball.

Stimuleert de darmpassage

Een combinatie van psyllium, dat gel-vormende eigenschappen heeft, en gemicroniseerde (zeer klein gemaakte) vezels, stimuleert de darmpassage.

Natuurlijk afvoer ingeslikte haren

De ingeslikte haren worden op een natuurlijke en regelmatige wijze afgevoerd via de ontlasting, in plaats van zich in de maag te verzamelen en later uitgebraakt te worden.

Lees minder

Soort Droogvoer
Specialiteit Anti-haarbal
Leeftijd Adult
Merk Royal Canin
EAN
Artikelnummer