Advies nodig? 0113 - 384019

eSHa Gastropex

Gastropex is een unieke samenstelling die effectief slakken in zoetwateraquaria bestrijdt. Daarnaast is Gastropex werkzaam tegen watertroebelingen, veroorzaakt door bacteriële bloei, en bestrijdt het hydra en infusoriën. Na het toedienen is waterverversing niet nodig, dit in tegenstelling tot vele andere middelen.

Inhoud: 10 ml

nú € 4,25
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Waarom moeten slakken in het aquarium bestreden worden? Lees meer

Waarom moeten slakken in het aquarium bestreden worden?

Slakken zijn niet noodzakelijk voor het onderhouden van een gezond aquarium, hoewel sommige mensen ze als decoratief beschouwen. Slakken kunnen echter ziekten op uw vissen overbrengen en zijn gastheer van diverse parasieten. Ze eten en vernielen aquariumplanten en kunnen er onooglijk uitzien. Bovendien reproduceren ze zich met een enorme snelheid en kunnen ze in een mum van tijd uw aquarium bezetten.

Kent Gastropex nog andere toepassingen?

Naast bestrijding van aquarium slakken, kan Gastropex gebruikt worden:

  • ter bestrijding van infusoriënbloei
  • ter verwijdering van watertroebelingen veroorzaak door bacteriebloei ( komt vaak voor bij het opzetten van nieuwe aquaria)
  • ter bestrijding van hydra. Zoetwater hydra verankeren zich aan elk oppervlak onder water en kunnen snel tot epidemische proporties regenereren. Hydra vormen een bedreiging voor kleine vissen en kunnen onooglijk uitzien. Ze zijn herkenbaar aan de stam en meerdere voelsprieten. Hydra kunnen uitgroeien tot twee centimeter lang maar kunnen zichzelf samentrekken
  • als preventief bad voor nieuw planten voordat zij in het aquarium geplant worden, waardoor slakkenkolonisatie voorkomen wordt

Lees minder

EAN code 8712592790031
Artikelnummer 0047230