Advies nodig? 0113 - 384019

Maine coon

Maine coon

Er zijn nog niet zoveel boeken verschenen over deze half-langharige kat uit de staat Maine in Amerika. In zijn geschiedenis vinden we meerdere mogelijkheden over zijn afstemming van voor zijn aankomst in Amerika.

nú € 8,18
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Er zijn nog niet zoveel boeken verschenen over deze half-langharige kat uit de staat Maine in Amerika. In zijn geschiedenis vinden we meerdere mogelijkheden over zijn afstemming van voor zijn aankomst in Amerika. Stamt hij af van de Noorse Boskat? Of van de langhaar katten van de Franse Marie Antoinette? Of vormde het mengelmoesje van (scheeps)katten dat de kolonisten naar de Nieuwe Wereld meenamen de basis van de een dit grote kattenras. Lees meer

Er zijn nog niet zoveel boeken verschenen over deze half-langharige kat uit de staat Maine in Amerika. In zijn geschiedenis vinden we meerdere mogelijkheden over zijn afstemming van voor zijn aankomst in Amerika. Stamt hij af van de Noorse Boskat? Of van de langhaar katten van de Franse Marie Antoinette? Of vormde het mengelmoesje van (scheeps)katten dat de kolonisten naar de Nieuwe Wereld meenamen de basis van de een dit grote kattenras.

Deze goedgehumeurde, tolerante, intelligente en speelse kat is een prima huisdier. De Maine coon is ook een fijne kat voor kinderen. De Maine coon wordt in veel kleuren gefokt. Het bijzonder mooie fotowerk laat de Maine coon zien van kitten tot volwassen kat en van ‘tuintijger” tot aanhankelijke schoonheid. Ook in een half-langharige vacht kunnen vlooien en teken zich verstoppen. Hoe u ze kunt herkennen en bestrijden vindt u in het hoofdstuk over parasieten. Tevens krijgen enkele erfelijke aandoeningen de aandacht.

Lees minder

EAN code 9789058211835
Artikelnummer 2183