Advies nodig? 0113 - 384019

Foei! Ongewenst hondengedrag de baas!

Foei! Ongewenst hondengedrag de baas!

Foei is een veel gebruikte term om ongewenst gedrag bij honden te bestraffen. Dit boek helpt u verschillende vormen van storend gedrag aan te pakken. Aan bod komen: ergelrlijke eetgewoonten, stinkende situaties, vieze flaters, seksuele misdragingen enz. Elk besproken probleem wordt op luchtige wijze verklaard, de oorzaken komen aan bod en er worden duidelijke tips gegeven hoe u het kunt voorkomen.

nú € 14,50
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Honden kunnen heel beminnelijk zijn, maar hebben soms het opmerkelijke vermogen ons publiekelijk het schaamrood op de kaken te jagen en zich thuis te misdragen. Een hond die zijn neus in het kruis van uw tante drukt of het Perzische tapijt als toilet gebruikt: zodra uw hond in overtreding is, hebt u heel wat uit te leggen en schoon te maken. Maar er is hulp voor u! Amanda O'Neill vertelt u wat de reden is voor het wangedrag van uw hond en wat u zelf kunt doen om deze problemen voorgoed te verhelpen. Lees meer

Honden kunnen heel beminnelijk zijn, maar hebben soms het opmerkelijke vermogen ons publiekelijk het schaamrood op de kaken te jagen en zich thuis te misdragen. Een hond die zijn neus in het kruis van uw tante drukt of het Perzische tapijt als toilet gebruikt: zodra uw hond in overtreding is, hebt u heel wat uit te leggen en schoon te maken. Maar er is hulp voor u! Amanda O'Neill vertelt u wat de reden is voor het wangedrag van uw hond en wat u zelf kunt doen om deze problemen voorgoed te verhelpen.

Foei is een veelgebruikte term om ongewenst gedrag bij honden te bestraffen. Dit boek helpt u verschillende vormen van ongewenst gedrag aan te pakken. Aan bod komen: ergerlijke eetgewoonten, stinkende situaties, vieze flaters, seksuele neigingen, problemen met mensen, wandelproblemen, onuitstaanbaar gedrag in huis en schade. Elk besproken probleem wordt op luchtige wijze verklaard, de oorzaken komen aan bod en er worden duidelijke tips gegeven over hoe u het probleem kunt voorkomen, ondergaan of volledig verwijderen. De humoristische illustraties nemen de relatie tussen mens en hond scherpzinnig op de hak.

Lees minder

EAN code 9789048302529
Artikelnummer 3005