Advies nodig? 0113 - 384019

Petsafe Deluxe Antiblafhalsband voor grote honden

Petsafe Deluxe Antiblafhalsband voor grote honden

Houd ongewenst blaffen onder controle. Een aanrader voor grotere honden vanaf 18kg die blaffen en janken. Deze antiblafhalsband heeft 10 correctie niveaus met daarbij een temperament leersysteem met automatische aanpassingen van het correctieniveau. Inclusief batterij (Petsafe RFA-188)

nú € 110,00
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
 • Gratis verzending vanaf € 50,00
 • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Deze halsband beschikt over een slim systeem: "The Temperament Learning System" welke software bevat die het aantal correcties aan uw hond bijhoudt om het aantal vervelende blaffen dramatisch (en soms zelfs "alle") te verminderen. De "Perfect Bark™" technologie zorgt ervoor dat alleen de combinatie van trillingen en geluid de band kan activeren. Belangrijk: Laat uw hond niet alleen als hij nog niet gewend is aan de statische correctie van de antiblafband. Binnen enkele dagen nadat uw hond de halsband is gaan dragen zult u al merken dat hij minder blaft. Het is belangrijk dat u zich realiseert dat het leerproces dan nog niet voltooid is. Honden "testen" deze nieuwe leerervaring en zullen vaker proberen te blaffen. Dit gebeurt meestal in de tweede week dat uw hond de anti blafband draagt. Als dit gebeurt is het belangrijk dat u consequen... Lees meer

Deze halsband beschikt over een slim systeem: "The Temperament Learning System" welke software bevat die het aantal correcties aan uw hond bijhoudt om het aantal vervelende blaffen dramatisch (en soms zelfs "alle") te verminderen. De "Perfect Bark™" technologie zorgt ervoor dat alleen de combinatie van trillingen en geluid de band kan activeren. Belangrijk: Laat uw hond niet alleen als hij nog niet gewend is aan de statische correctie van de antiblafband. Binnen enkele dagen nadat uw hond de halsband is gaan dragen zult u al merken dat hij minder blaft. Het is belangrijk dat u zich realiseert dat het leerproces dan nog niet voltooid is. Honden "testen" deze nieuwe leerervaring en zullen vaker proberen te blaffen. Dit gebeurt meestal in de tweede week dat uw hond de anti blafband draagt. Als dit gebeurt is het belangrijk dat u consequent blijft en de antiblafband niet anders gaat gebruiken. Gebruik de antiblafband voor elke situatie waarin u wilt dat uw hond niet meer blaft. Als de hond de antiblafband niet draagt kan hij weer gaan blaffen en wordt het leerproces verstoord.

Productkenmerken

 • Voor grotere honden van alle rassen vanaf 18 kg
 • Tien automatisch instelbare stimulatieniveaus
 • De PerfectBark™ technologie zorgt ervoor dat de correctie alleen wordt gegeven als uw eigen hond blaft.
 • Temperament Leersysteem met automatische aanpassing van het correctieniveau.
 • Ingebouwde beveiliging.
 • Comfort-Fit halsband met QuickFit™-sluiting.
 • (spat) Waterdicht
 • Aan/uit-schakelaar
 • Indicator van de batterijstand

De PetSafe® deluxe antiblafhalsband voor grote honden heeft twee belangrijke eigenschappen waardoor het trainen korter duurt en het gedrag van de hond verbetert. Ten eerste bevat de deluxe antiblafhalsband een unieke, gepatenteerde sensor, die het blaffen op betrouwbare wijze registreert. De deluxe antiblafhalsband bevat zowel vibratie- als geluidssensoren (Perfect Bark™-tweevoudige detectie) waarmee elke blaf onderscheiden wordt van andere, externe geluiden. Als uw hond blaft, wordt er een statische correctie gegeven.

Ten tweede bevat de halsband een temperamentleersysteem waarop patent is aangevraagd, en dat bij veel hondenrassen en hun individuele blafgedrag effectief is. Het temperamentleersysteem bevat software die het aantal correcties bijhoudt dat nodig is om het hinderlijke blaffen aanzienlijk te verminderen (en vaak zelfs helemaal af te leren).

Lees minder

EAN code 0729849130951
Artikelnummer PBC19-13058
Kleur Zwart