Advies nodig? 0113 - 384019

PetSafe Blafcontrole binnenshuis

PetSafe Blafcontrole binnenshuis

Ultrasoon antiblaf apparaat van het merk Petsafe is geschikt voor binnenshuis. Het apparaat geeft een hoog ultrasoon geluid wanneer de hond blaft om hinderlijk blaffen te ontmoedigen. Het werkt het meest optimaal in kleinere ruimtes van ongeveer 3 meter, maar het heeft een bereik van maximaal 8 meter.

nú € 59,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Ultrasoon antiblaf apparaat van het merk Petsafe is geschikt voor binnenshuis. Het apparaat geeft een hoog ultrasoon geluid wanneer de hond blaft om hinderlijk blaffen te ontmoedigen. Het werkt het meest optimaal in kleinere ruimtes van ongeveer 3 meter, maar het heeft een bereik van maximaal 8 meter. Dit artikel is zowel automatisch als handmatig te activeren. Als er meerdere honden aanwezig zijn, kan het artikel niet worden gebruikt omdat deze reageert op het geluid. Lees meer

Ultrasoon antiblaf apparaat van het merk Petsafe is geschikt voor binnenshuis. Het apparaat geeft een hoog ultrasoon geluid wanneer de hond blaft om hinderlijk blaffen te ontmoedigen. Het werkt het meest optimaal in kleinere ruimtes van ongeveer 3 meter, maar het heeft een bereik van maximaal 8 meter. Dit artikel is zowel automatisch als handmatig te activeren. Als er meerdere honden aanwezig zijn, kan het artikel niet worden gebruikt omdat deze reageert op het geluid. 

Dit antiblaf apparaat binnenshuis geeft een voor de mens nauwelijks hoorbaar geluid, maar voor de hond is het zeer storend. De hond zal dan snel het verband maken tussen zijn geblaf en het ultrasoon geluid zodat de hond minder lust krijgt om nogmaals te blaffen. De Ultrasonic antiblafapparaat is geschikt voor de meeste honden. De batterijen zijn niet inbegrepen.

 

Ultrasoon Anti-Blaf apparaat

*Antiblaf apparaat voor binnenshuis 
* Werkt op 9 volt batterij. 
* Corrigeert met ultrasoon geluid 
* Geluid is nauwelijks hoorbaar voor mensen
* Is geschikt voor de meeste honden 

Lees minder

EAN code 0729849147782
Artikelnummer PBC19-14778
Kleur Wit