Advies nodig? 0113 - 384019

PetSafe Deluxe Antiblafhalsband

PetSafe Deluxe Antiblafhalsband

Met deze Deluxe Antiblafhalsband geen buitensporig geblaf meer dankzij de Perfect Bark technologie. De anti blafband is verstelbaar van 20-71cm en dus geschikt voor kleine en grote honden. Inclusief batterij (Petsafe RFA-67D-11)

nú € 110,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

De Deluxe bark Control is geschikt voor de meeste blaffende en jankende honden. De Deluxe Bark Control reageert op de trillingen van de stembanden in combinatie met het geluid van de hond. De band instelbaar op 3 niveaus met elk 6 oplopende correcties. Wanneer de hond blaft of jankt geeft de band een lichte statische correctie. De band kan ook gebruikt worden als er meerdere honden zijn, maar het is beter de hond de eerste dagen apart te houden totdat hij gewend is aan de band. Lees meer

De Deluxe bark Control is geschikt voor de meeste blaffende en jankende honden. De Deluxe Bark Control reageert op de trillingen van de stembanden in combinatie met het geluid van de hond. De band instelbaar op 3 niveaus met elk 6 oplopende correcties. Wanneer de hond blaft of jankt geeft de band een lichte statische correctie. De band kan ook gebruikt worden als er meerdere honden zijn, maar het is beter de hond de eerste dagen apart te houden totdat hij gewend is aan de band.

Productkenmerken:

  • 18 intensiteitsniveaus
  • Automatisch of manueel instelbaar
  • Waterdicht
  • Indicatielampje voor lege batterij

Hoe werkt het?

Plaats de Petsafe® Deluxe Antiblafband om de nek van uw hond. Wanneer de hond blaft, geeft de halsband een schadeloze elektronische prikkeling af. Kies de gewenste modus: Laag, medium of sterk die zich dan automatisch aanpast aan het temperament van uw hond. En de exclusieve Perfect Bark™ technologie van Petsafe® zorgt ervoor dat alleen een combinatie van geluid en trilling van de stembanden van Uw hond de halsband in werking kan zetten.

Lees minder

EAN code 0729849103429
Artikelnummer PDBC-300-20
Kleur Rood