Advies nodig? 0113 - 384019

Trainingsspel Shuffle

Het trainingsspel bestaat uit 2 zijden waardoor er meerdere spelopties mogelijk zijn. Elk spel heeft zijn moeilijkheidsgraad. Uw kat zal getraind worden in behendigheid en zijn instincten zullen aangescherpt worden.

nú € 25,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Spel 1: Plaats de brainpuzzel op de grond met de gele zijde naar beneden. Geef de bal een zetje en kijk hoe uw kat zijn instincten gebruikt door het balletje rond te slaan. Hierdoor raakt hij gewend aan de brainpuzzel en zal het associëren met plezier. Lees meer

Spel 1: Plaats de brainpuzzel op de grond met de gele zijde naar beneden. Geef de bal een zetje en kijk hoe uw kat zijn instincten gebruikt door het balletje rond te slaan. Hierdoor raakt hij gewend aan de brainpuzzel en zal het associëren met plezier.

Spel 2: Plaats de kattensnack in elk van de drie gaten en verberg deze onder de rolletjes. Uw kat zal d.m.v. zijn snuit of poot de rolletjes moeten verplaatsen om zo de snacks te pakken te krijgen.

Spel 3: Leg de groene zijde naar boven. Vul alle 6 de gaten met een snack en dek enkele van de gaten af met schijven. Uw kat zal zijn poten moeten gebruiken om de schijven te verplaatsen om zo snacks te kunnen pakken.

Spel 4: Als uw kat eenmaal gewend is aan het 3e spel, leg dan een snack in slechts 1 van de gaten. Hierdoor zullen al zijn instincten aangesproken moeten worden om snack te vinden.

Een leuk spel voor de kat en zijn baasje!

Lees minder

EAN code 8712695097143
Artikelnummer 440415