Advies nodig? 0113 - 384019

Prins ProCare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergenic (croque)

Prins ProCare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergenic (croque)

Speciaal voor volwassen honden met een voedselovergevoeligheid (huid- en vachtproblemen) en/of ter ondersteuning van maagdarmproblemen (zoals diarree) heeft Prins Petfoods deze speciale krokante dieetvoeding ontwikkeld. Dit dieet bevat één eiwitbron en koolhydraatbronnen welke een verminderde kans op een overgevoeligheidsreactie geven.

nú € 16,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Prins ProCare croque dieet Skin & Intestinal Hypoallergic is een volledige dieetvoeding, die langdurig gegeven kan worden. De belangrijkste eigenschappen zijn: Lees meer

Prins ProCare croque dieet Skin & Intestinal Hypoallergic is een volledige dieetvoeding, die langdurig gegeven kan worden. De belangrijkste eigenschappen zijn:

  • Hypoallergeen. Geselecteerde eiwitbronnen als eend, aardappel of rijst verminderen de kans op een overgevoeligheidsreactie.
  • Goede darmflora. Huisdieren met een overgevoeligheidsreactie kunnen last hebben van het maagdarmkanaal wat zich kan uiten in diarree. Voedingsvezels als Manno-Oligo-Saccharide (MOS) en Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS) zorgen voor een evenwichtige darmflora. Daarnaast bevat de dieetvoeding zeer goed verteerbare ingrediënten welke zorgen voor een optimale opname van voedingsstoffen.
  • Immuunsysteem. Vitaminen en mineralen ondersteunen het immuunsysteem.
  • Omega-3 vetzuren. Om de vachtkwaliteit te verbeteren bevat de dieetvoeding omega-3 vetzuren om de conditie van de gevoelige huid te verbeteren en weer te zorgen voor een glanzende vacht. Een overgevoeligheids reactie gaat vaak gepaard met ontstekingen in de darm en/of de huid. Omega-3 vetzuren hebben een ontstekingsremmende werking en kunnen aanwezige ontstekingen onderdrukken.
  • Smakelijke dieetvoeding. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding.
  • Hoge verteerbaarheid. Zeer goed verteerbare ingrediënten zorgen voor een optimale opname van voedingsstoffen.

ProCare croque dieet is een voedingslijn bestaande uit drie krokante dieetvoedingen voor de hond.

Bij de ProCare croque dieetvoedingen van Prins wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Deze voedingen hebben dezelfde samenstelling als de geperste dieetvoedingen (ProCare dieet), maar is door het krokante brokje en zijn harde vorm geschikt voor ‘schrokkers’. De grootte en vorm van de brok bevordert de opname en het kauwen. Kauwen op de brok is belangrijk, het vergroot het oppervlak en de voeding wordt geweekt met speeksel. De ProCare croque dieetvoedingen hebben een hoge mate van verteerbaarheid en geven daardoor minder ontlasting.

Deze dieetvoedingen zijn doeltreffend en kunnen veilig langdurig gegeven worden. De producten zijn wetenschappelijk onderbouwd en ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen.

De samenstelling van dit product is opvraagbaar. 

Lees minder

EAN
Artikelnummer