Advies nodig? 0113 - 384019

Huisdieren overtrek voor autostoelen

Huisdieren overtrek voor autostoelen

Deze handige overtrek voor over de autostoelen of de achterbank van uw auto voorkomt dat uw auto vies wordt wanneer u uw hond mee neemt in de auto. Met deze hondendeken voor in de auto wordt uw interieur in uw auto optimaal beschermt, ook wanneer u met uw hond naar het bos of strand bent geweest! 

Afmeting: 140x150cm

nú € 44,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Deze handige overtrek voor over de autostoelen of de achterbank van uw auto voorkomt dat uw auto vies wordt wanneer u uw hond mee neemt in de auto. Met deze hondendeken voor in de auto wordt uw interieur in uw auto optimaal beschermt, ook wanneer u met uw hond naar het bos of strand bent geweest! Door het handige bevestigingsmateriaal die aan de hondendeken bevestigd zit maakt u deze in een handomdraai vast aan de achterbank of autostoelen van uw auto waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken dat de hondendeken verschuift of zich verplaatst waardoor uw auto alsnog vies wordt.

Deze Ferplast autodeken voor honden is volledig waterafstotend en daardoor na gebruik makkelijk en snel schoon te maken!

EAN code 8010690088648
Artikelnummer 82172999