Advies nodig? 0113 - 384019

Ferplast Grand Lodge 120 Groen Kunststof Konijnenhok

Ferplast Grand Lodge 120 Groen Kunststof Konijnenhok

   
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg3 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk

Op zoek naar een onderhoudsvrij konijnenhok? Dan is de Ferplast Grand Lodge 120 Groen echt iets voor u. Het konijnenhok heeft een praktische indeling en heeft door het kunststof een langere levensduur.

Afmetingen: 115,5x73x110cm.

+ GRATIS drinkfles, voerbak en hooiruif!

normaal € 189,95
nú € 149,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Het kunststof konijnenhok Grand Lodge 120 Groen is niet alleen gemakkelijk te onderhouden, het is ook zeer geschikt voor konijnen die veel knagen, omdat aan het kunststof nauwelijks geknaagd kan worden. Daarnaast heeft u door het kunststof geen last meer van rottend hout. Het konijnenhok is erg goed schoon te maken, omdat het hok verschillende uitneembare lades en diverse openingen heeft. Ook is het handig dat het dak opengeklapt kan worden. Lees meer

Het kunststof konijnenhok Grand Lodge 120 Groen is niet alleen gemakkelijk te onderhouden, het is ook zeer geschikt voor konijnen die veel knagen, omdat aan het kunststof nauwelijks geknaagd kan worden. Daarnaast heeft u door het kunststof geen last meer van rottend hout. Het konijnenhok is erg goed schoon te maken, omdat het hok verschillende uitneembare lades en diverse openingen heeft. Ook is het handig dat het dak opengeklapt kan worden.

Het hok beschikt over een extra diepe bovenlade die ervoor zorgt dat er geen bodembedekking uit het hok kan vallen. Zo blijft de omgeving rond het hok mooi schoon. Door deze lade worden de konijnen ook beter beschermt tegen regen en wind. Dit zorgt ervoor dat u het hok in de wintermaanden niet naar binnen hoeft te halen.

De Ferplast Grand Lodge 120 is een konijnenhok met 2 verdiepingen. De bovenverdieping van het verblijf bestaat uit een nachthok van hout. Deze beschutte plek is te bereiken via een houten loopplank. Ook de onderste verdieping van het hok is via een loopplankje te bereiken.

Op de Grand Lodge 120 Groen krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

 

Lees minder

Maximale afmetingen: 115,5x73x110 cm
Afmetingen bouwpakket: 117x26x78 cm
EAN code 8010690110189
Artikelnummer 57085370
Materiaal Kunststof
Kleur Groen