Advies nodig? 0113 - 384019

Mopshond

Alles te weten komen over de Mopshond?                                                                                                  De 'Over dieren' boekenserie biedt alle praktische rasseninformatie in één compact boekje, dat gemakkelijk wegleest. De boekjes bieden alle basis informatie zoals de geschiedenis, raskenmerken en biedt tips in de opvoeding.

nú € 8,18
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Een Over Dieren boek waarbij de invloed van de rasvereniging groot is. Bij oude rassen is de voorgeschiedenis vaak niet bekend, maar u leest in dit boek enkele theorieën over hoe die geschiedenis zou kunnen zijn. De Nederlandse geschiedenis is wel bekend.Uit een vroegere periode van populariteit kennen we het liedje: …’toen onze mops een mopje was”. Nu de mopshond op televisie zowel in programma’s als in commercials veelvuldig te zien is, lijkt het ras opnieuw zeer populair te worden. Het is daarom zaak te weten hoe u een goede fokker kunt vinden of waar u met de aanschaf van een pup extra op moet letten. Wat een goede voeding is, voor pup of volwassen hond worden verteld. Ook specifieke mopsen zaken als beperkt wandelen bij warm weer, de zorg voor zijn ogen en gebit. Het staat naast de algemene hondenzaken, zoals het gedrag, allemaal ... Lees meer

Een Over Dieren boek waarbij de invloed van de rasvereniging groot is. Bij oude rassen is de voorgeschiedenis vaak niet bekend, maar u leest in dit boek enkele theorieën over hoe die geschiedenis zou kunnen zijn. De Nederlandse geschiedenis is wel bekend.
Uit een vroegere periode van populariteit kennen we het liedje: …’toen onze mops een mopje was”. Nu de mopshond op televisie zowel in programma’s als in commercials veelvuldig te zien is, lijkt het ras opnieuw zeer populair te worden. Het is daarom zaak te weten hoe u een goede fokker kunt vinden of waar u met de aanschaf van een pup extra op moet letten. Wat een goede voeding is, voor pup of volwassen hond worden verteld. Ook specifieke mopsen zaken als beperkt wandelen bij warm weer, de zorg voor zijn ogen en gebit. Het staat naast de algemene hondenzaken, zoals het gedrag, allemaal in dit boek.
Het enige dat er niet instaat is dat ‘mopsenmensen’ elkaar ‘mopsengroetjes’ doen. Het is maar dat u het weet!

80 pagina’s - Paperback                                                                                                                       ISBN 9789058210869

Lees minder

EAN code 9789058211675
Artikelnummer 2086