Advies nodig? 0113 - 384019

Cavalier King Charles spaniël

Cavalier King Charles spaniël

Alles te weten komen over de Cavalier King?                                                                                              De 'Over dieren' boekenserie biedt alle praktische rasseninformatie in één compact boekje, dat gemakkelijk wegleest. De boekjes bieden alle basis informatie zoals de geschiedenis, raskenmerken en biedt tips in de opvoeding.

nú € 8,18
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Deze hond met de prachtige naam is er in vier kleurslagen met even mooie namen: black&tan, ruby, Blenheim en tricolour. De Cavalier King Charles spaniël is een kleinere, vrolijke maar eigenwijze gezelschapshond met een zacht karakter die makkelijk is op te voeden, mits het jachtinstinct van verre voorouders niet de kop op steekt. Aan de Britse hoven was dit ras bijzonder geliefd als gezelschapsdier en oplettende kunstliefhebbers zien deze hond ook vaak afgebeeld op schilderijen. Dit boek beschrijft de geschiedenis en het karakter van deze hond op een prettige leesbare manier met veel leuke details. Bijvoorbeeld: ‘… de eigenschap die sommigen als gezellig en anderen als een nadeel ervaren: de Cavalier King Charles spaniël snurkt hartstochtelijk.’ De Cavalier is een uitstekende zwemmer en houdt van een lange wandeling, een echte sporthon... Lees meer

Deze hond met de prachtige naam is er in vier kleurslagen met even mooie namen: black&tan, ruby, Blenheim en tricolour. 

De Cavalier King Charles spaniël is een kleinere, vrolijke maar eigenwijze gezelschapshond met een zacht karakter die makkelijk is op te voeden, mits het jachtinstinct van verre voorouders niet de kop op steekt. Aan de Britse hoven was dit ras bijzonder geliefd als gezelschapsdier en oplettende kunstliefhebbers zien deze hond ook vaak afgebeeld op schilderijen. 

Dit boek beschrijft de geschiedenis en het karakter van deze hond op een prettige leesbare manier met veel leuke details. Bijvoorbeeld: ‘… de eigenschap die sommigen als gezellig en anderen als een nadeel ervaren: de Cavalier King Charles spaniël snurkt hartstochtelijk.’ De Cavalier is een uitstekende zwemmer en houdt van een lange wandeling, een echte sporthond is het niet. Dit boek staat u bij in uw keuze voor de Cavalier King Charles spaniël, een charmeur van topklasse!

80 pagina’s - Paperback                                                                                                                      ISBN 9789058210589

Lees minder

EAN code 9789058210586
Artikelnummer 2058