Advies nodig? 0113 - 384019

Bouvier

Alles te weten komen over de Bouvier?                                                                                                    De 'Over dieren' boekenserie biedt alle praktische rasseninformatie in één compact boekje, dat gemakkelijk wegleest. De boekjes bieden alle basis informatie zoals de geschiedenis, raskenmerken en biedt tips in de opvoeding.

nú € 8,18
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Het boekje dat u momenteel voor u ziet, is geen uitgebreid handboek over de Bouvier (Belge) des Flandres of Vlaamse Koehond. Het ras wordt verder – uitgezonderd in de rasstandaard - bouvier genoemd. Wanneer we alle informatie hadden verzameld over dit ras, zijn geschiedenis en ontwikkeling, voeding, training, gezondheid, ziekte en wat dies meer zij, was dit een boek geworden van minstens vijfhonderd pagina’s.Wat we wel hebben gedaan, is basisinformatie bijeenbrengen waarmee de (toekomstige) bezitter van een bouvier verantwoord met zijn of haar huisdier om kan gaan. Het blijkt namelijk dat nog steeds te veel mensen een huisdier aanschaffen zonder van tevoren te beseffen waar ze aan beginnen.Dit boek gaat daarom globaal in op de geschiedenis van de bouvier, de rasstandaard en voors en tegens van aanschaf. Essentiële informatie over de vo... Lees meer

Het boekje dat u momenteel voor u ziet, is geen uitgebreid handboek over de Bouvier (Belge) des Flandres of Vlaamse Koehond. Het ras wordt verder – uitgezonderd in de rasstandaard - bouvier genoemd. Wanneer we alle informatie hadden verzameld over dit ras, zijn geschiedenis en ontwikkeling, voeding, training, gezondheid, ziekte en wat dies meer zij, was dit een boek geworden van minstens vijfhonderd pagina’s.

Wat we wel hebben gedaan, is basisinformatie bijeenbrengen waarmee de (toekomstige) bezitter van een bouvier verantwoord met zijn of haar huisdier om kan gaan. Het blijkt namelijk dat nog steeds te veel mensen een huisdier aanschaffen zonder van tevoren te beseffen waar ze aan beginnen.

Dit boek gaat daarom globaal in op de geschiedenis van de bouvier, de rasstandaard en voors en tegens van aanschaf. Essentiële informatie over de voeding, grondbeginselen van de opvoeding en een inleiding in de voortplanting komen eveneens aan de orde. Tot slot wordt aandacht besteed aan de (dagelijkse) verzorging, gezondheid en (eventuele) rasspecifieke ziekten.

Op basis van deze gegevens kunt u een bouvier weloverwogen aanschaffen en verantwoord als huisdier houden. Ons advies is echter om het niet alleen bij dit boekje te laten. Een welopgevoede en goed getrainde hond is meer dan zomaar een hond. Investeer daarom iets extra’s in een puppytraining of gehoorzaamheidscursus. Ook zijn uitstekende boeken verkrijgbaar die dieper op bepaalde aspecten ingaan dan in dit boekje mogelijk is.

64 pagina’s - Paperback                                                                                                                       ISBN 9789058212634

Lees minder

EAN code 9789058212634
Artikelnummer 2263