Advies nodig? 0113 - 384019

Cesars Aanpak

Cesars Aanpak

Cesars aanpak- Ontdek wat er in je hond omgaat en ontwikkel een goede en hechte band met je beste vriend! Dit boek geeft leerzame tips, inzichten en meer kennis over je hond. Wat iedere hondeneigenaar zou willen om eens door de ogen van uw hond te kijken, hierin staat beschreven hoe je met zijn gedrag omgaat.

nú € 17,95
 • Groot assortiment
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
 • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Cesar Millan is de meest vooraanstaande hondentrainer van Amerika en geniet ook internationaal grote bekendheid. Maar Cesar is geen traditionele trainer vanwege zijn unieke vermogen de psychologie van de hond echt te doorgronden en te vertalen naar een aanpak die echt werkt. Voor iedereen. Lees meer

Cesar Millan is de meest vooraanstaande hondentrainer van Amerika en geniet ook internationaal grote bekendheid. Maar Cesar is geen traditionele trainer vanwege zijn unieke vermogen de psychologie van de hond echt te doorgronden en te vertalen naar een aanpak die echt werkt. Voor iedereen.

Cesar Millan is een internationaal vermaarde hondenkenner, bekend van het veelbekeken programma Dog Whisperer  op national Geographic Channel. In Cesars aanpak helpt hij je de wereld door de ogen van je hond te bekijken, zodat je gedragsproblemen eindelijk succesvol kunt aanpakken. Je leert:

 • dat je je hond misschien niet geeft wat hij echt nodig heeft
 • dat de sleutel tot een goede relatie met je hond in zijn natuurlijke roedelinstincten ligt
 • hoe je op hondenniveau met hem communiceert
 • dat probleemrassen niet bestaan, probleemeigenaren wel
 • waarom elke hond een baan nodig heeft
 • hoe je een hond kiest die bij jou en je gezin past
 • wat het verschil is tussen discipline en straf
 • en nog veel meer!

In Cesars aanpak gaat Cesar Millan terug naar zijn roots in Mexico, waar hij opgroeide op een eenvoudige boerderij en vertelt hij hoe hij - vastbesloten als hij was om het te maken als hondentrainer – kind aan huis werd bij de sterren van Hollywood. Hij deelt zijn rijke kennis over honden en hun gedrag, waarmee hij je inzichten en tips geeft om zelf een sterke en warme band met je hond te krijgen.

Vol met fascinerende en heerlijke anekdotes over Cesars jarenlange praktijk met cliënten als Oprah Winfrey en Jada Pinkett Smith, de vrouw van acteur Will Smith. Dit is hét boek om een nieuwe band met je viervoeter te smeden die je eindeloos meer voldoening zal geven.
Cesar Millan heeft twee zoons en woont in Los Angeles. Hij is de grondlegger van het Dog Psychology Center en de ster van de hitserie Dog Whisperer op National Geographic Channel. Hij ontving een belangrijke onderscheiding voor zijn baanbrekende werk om asieldieren een nieuw thuis te geven.

Lees minder

EAN code 9789044331202
Artikelnummer 3050