Advies nodig? 0113 - 384019

Supreme Science Selective Mature Konijn

Supreme Science Selective Mature Konijn

De Supreme Science Selective Mature Rabbit is hoofdvoeding voor oudere konijnen. Het voer is samengesteld uit ingrediënten die speciaal in de behoeften van konijnen van 7jaar en ouder voorzien.

meer informatie over dit product
€ 2,99
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Er zijn veel verschillende konijnenvoeders op de markt. Op dit moment is de beste voeding die er is van Supreme; de konijnenvoeders uit de Science lijn. De voeders uit deze lijn zijn geperste korrels. Deze zijn beter voor konijnen dan de gemengde voeders. Uit gemengde voeders eten konijnen vaak erg selectief alleen hun favoriete ingrediënten, waardoor ze geen volledige voeding binnen krijgen. De geperste korrels uit de Science Selective lijn verhelpen dit probleem van de kieskeurige eters. Elke brok heeft dezelfde samenstelling en is geperst in een smakelijke, luchtige brokvorm. Lees meer

Er zijn veel verschillende konijnenvoeders op de markt. Op dit moment is de beste voeding die er is van Supreme; de konijnenvoeders uit de Science lijn. De voeders uit deze lijn zijn geperste korrels. Deze zijn beter voor konijnen dan de gemengde voeders. Uit gemengde voeders eten konijnen vaak erg selectief alleen hun favoriete ingrediënten, waardoor ze geen volledige voeding binnen krijgen. De geperste korrels uit de Science Selective lijn verhelpen dit probleem van de kieskeurige eters. Elke brok heeft dezelfde samenstelling en is geperst in een smakelijke, luchtige brokvorm.

Supreme Science Selective Mature rabbit is speciaal ontwikkeld voor oudere konijnen. Dit voer kun je geven vanaf 4 - 6 jaar, afhankelijk van de conditie van jouw konijn. Dit voer bevat weinig proteïne en veel vezels uit Timothy hooi om overgewicht te voorkomen plus extra vitamine C, versterkte anti-oxidanten en co-enzymen Q10 ter ondersteuning van het immuunsysteem, hart en bloedvaten.
Het voedingsadvies van dit konijnenvoer is 15 tot 25 gram droogvoer per kilo (volwassen)lichaamsgewicht van het konijn. De juiste hoeveelheid is afhankelijk van de activiteit en het verdere dieet van uw konijn.

Vergeet niet dat een konijn naast een afgemeten hoeveelheid brokvoer ook onbeperkt hooi, elke dag vers drinkwater en verse groentes nodig heeft.

Ingrediënten: Luzerne, sojaschillen, timothy hooi (min. 20%), tarwe, tarweachtermeel, lijnzaad, erwtevlokken, mineralen, tijm (min. 1%), sojaolie, spinazie, zout, lysine, methionine, blauwe bosbes, silybum, meidoornvruchten, groene thee-extract, druivepitextract, gingkoe-extract.

Lees minder

Soort Droogvoer
Diersoort Senior konijn
Leeftijd Senior
Merk Supreme Petfoods