Advies nodig? 0113 - 384019

Proplan Adult met zalm

Proplan Adult met zalm

Proplan Adult met zalm is rijk aan zalm en rijst en is daardoor zeer smakelijk, bovendien voorziet het de volgwassen kat van een uitstekende voeding.

 

Inhoud: 10 kg

meer informatie over dit product
€ 49,95
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Proplan Adult met zalm is rijk aan zalm en rijst en is daardoor zeer smakelijk, bovendien voorziet het de volgwassen kat van een uitstekende voeding. Met gezonde volkoren granen, natuurlijke prebiotica en rijst is het zeer goed verteerbaar en helpt het katten bak geurtjes te verminderen. Daarnaast is aangetoond dat het de opbouw van tandsteen tot 40 % verminderd. ProPlan beschermt, terwijl het voedt. Lees meer

Proplan Adult met zalm is rijk aan zalm en rijst en is daardoor zeer smakelijk, bovendien voorziet het de volgwassen kat van een uitstekende voeding. Met gezonde volkoren granen, natuurlijke prebiotica en rijst is het zeer goed verteerbaar en helpt het katten bak geurtjes te verminderen. Daarnaast is aangetoond dat het de opbouw van tandsteen tot 40 % verminderd. ProPlan beschermt, terwijl het voedt.

De bescherming en het behoud van gezonde nieren is essentieel voor de gezondheid en het welzijn van uw kat in zijn volwassen leven. De dierenartsen en voedingdeskundigen van Purina hebben Pro Plan adult ontwikkeld met OptiRenal. Dit is een speciale mix van voedingsstoffen, de krachtige antioxidanten bevat, om de nierfunctie van uw kat te helpen beschermen en het verouderingsproces te vertragen.

Proplan adult met Zalm is verkrijgbaar in 1.5 kg.

Lees minder

Artikelnummer kat
Soort Droogvoer
Smaak Vis
Leeftijd Adult
Merk Proplan