Advies nodig? 0113 - 384019

Hill's Adult light chicken 10kg

Hill's Adult light chicken 10kg

Hill's Adult light kattenvoer met de smaak kip. Hill's Adult light kattenvoer is geschikt voor minder actieve katten of naar overgewicht neigende volgroeide katten. Hill's Adult Light kattenvoer is voorzien van alle voedingsstoffen met minder calorieën om op deze manier weer in de juiste balans te komen.

Hills Adult light is verkrijgbaar in 10 kg.

nú € 54,90
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Hill's Adult light kattenvoer met de smaak kip. Hill's adult light kattenvoer is geschikt voor minder actieve katten of naar overgewicht neigende volgroeide katten. Hill's Adult Light kattenvoer is voorzien van alle voedingsstoffen met minder calorieën om op deze manier weer in de juiste balans te komen. Lees meer

Hill's Adult light kattenvoer met de smaak kip. Hill's adult light kattenvoer is geschikt voor minder actieve katten of naar overgewicht neigende volgroeide katten. Hill's Adult Light kattenvoer is voorzien van alle voedingsstoffen met minder calorieën om op deze manier weer in de juiste balans te komen.

Hill's Adult Light Kip kattenvoer is aangepast aan de behoefte van volwassen katten, die minder calorieën nodig hebben en vanwege bijvoorbeeld weinig activiteit, castratie of andere omstandigheden die tot overgewicht neigen.

Overgewicht belast vooral botten en gewrichten, spieren en organen (bijv. het hart) van uw kat. Waardoor uw kat later van deze extra belasting sneller last kan krijgen van de gewrichten, kortom het brengt de gezondheid in gevaar. 

Het verhoogde voedingsvezelaandeel in Hill's Adult Light zorgt ervoor dat uw kat een vol gevoel heeft zonder te veel calorieën binnen te krijgen.

Hills Adult light is verkrijgbaar in 10 kg.

Lees minder

EAN code 052742421605
Artikelnummer 4216M
Soort Droogvoer
Smaak Kip
Leeftijd Adult
Merk Hill's