Advies nodig? 0113 - 384019

Esve Corbo

Esve Corbo

De meest geavanceerde bodembedekking voor vogels, papegaaien, knaagdieren, reptielen enz. Deze bodembedekking is 100% natuurlijk, zweeft niet uit de kooi en is praktisch stofvrij. Door natuurlijke spons-reactie sluit het luchtjes af en absorbeert 200-300%. Daardoor houdt het uw dier op een schone en droge oppervlakte. Na gebruik is de CORBO biologisch afbreekbaar, dus milieuvriendelijk.

meer informatie over dit product
€ 3,85
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Voor het beste resultaat...

Vogels en papegaaien: Vul bodem van de kooi of dierenverblijf met 1-2cm (afhankelijk van de vogel) met CORBO bodembedekking.

Kleine knaagdieren en kleine roofdieren: Voor dwergkonijnen, hamsters, cavia's, ratten, fretten, eekhoorns, chinchilla's, gerbils, muizen enz.: Vul bodem met plm. 2-4cm (afhankelijk van grootte van het dier) met CORBO bodembedekking.

Reptielen: CORBO-bodembedekking geeft een natuurlijk en isolerend effect. Vul kooi of terrarium met 2-5cm CORBO-bodembedekking.

Schoonmaken: Verwijder tussendoor, bijv. met een kattebakschep, de opgedroogde uitwerpselen en natte plekken en vervang deze door een kleine hoeveelheid nieuwe CORBO. Periodiek, al naar gelang aantal dieren, bodembedekking geheel vervangen.

Soort Bodembedekking