Winkelwagen 0

 

Dierenverblijf- Hooiberg Niek XL

Kleur:Bruin
Aantal kippen klein:5
Aantal kippen groot:2
Aantal konijn klein:2
nú € 2.649,00
voor 17:00 besteld, zaterdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

Dierenverblijf Niek XL gemaakt in de vorm  van een hooiberg met ren is te gebruiken voor kippen of konijnen.

Gemaakt van geïmpregneerd hout.  Het dak wordt gemonteerd geleverd, nachthok + ren  in panelen is eenvoudig te monteren. 

Afmetingen: 462 x 175 x 225 cm

Lees meer

Dierenverblijf Hooiberg Niek XL is geschikt voor meerdere kippen en konijnen. Het nachthok van dit verblijf is opgebouwd met geïmpregneerde balken welke een stevige basis bieden. De buitenzijde van het nachthok is voorzien van Douglas balken en is afgewerkt met zwarte potdeksel delen. Hiernaast is het verblijf onderhoudsvrij door het gebruik van onderhoudsvrije geïmpregneerde materialen welke bestand zijn tegen de verschillende weersinvloeden. De deur heeft een schuifslot. Aan de voorzijde van de hooiberg bevindt zich een deur welke goede toegang biedt tot het volledige nachthok. Het dak loopt schuin naar achter en heeft een afwerking van zwart dakleer voor een goede afwatering. 

Afmetingen: 462 x 175 x 225 cm

Wordt geleverd incl. zitstok en legnest.

Op dit hok heeft u bij ons 2 jaar garantie.

 LET OP: wanneer u dit dierenverblijf bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat dit hok handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u dit hok bestelt!

Leveringsconditie - Wij gebruiken een eigen koerierdienst voor het afleveren van de verblijven. U zal op tijd worden ingelicht door onze leverancier, zij zullen met u  bespreken op welke datum en tijdstip u het verblijf kunt verwachten. Op moment van aflevering is het van noodzaak dat er hulp aanwezig is, dit komt omdat de verblijven zwaar van gewicht zijn en  niet door alleen onze koerier verplaatst kan worden. 
Het verblijf wordt verplaatst door middel van karretjes, indien het verblijf verhard zonder obstakels naar achter verplaats kan worden zal onze koerier u hierbij ondersteunen.

Lees minder

Productspecificaties

  • EAN code:8720569162385
  • Materiaal:Geïmpregneerd hout
  • Kleur:Bruin

Extra advies

Bij Dierenverblijf.com vinden we het erg belangrijk dat het hok van uw konijn groot genoeg is. Maar, hoe groot moet dat dan zijn? De grootte van het konijnenhok wordt bepaald door het ras en de grootte van het konijn en natuurlijk ook door het aantal konijnen dat in het hok zal verblijven. Een konijn moet in zijn nieuwe hok in elk geval languit kunnen liggen, op zijn achterpoten kunnen staan en zo’n 3 à 4 hoppen kunnen maken. Als uw konijn vrij rond kan lopen in de tuin of in een grote losse ren, dan zou dat heel fijn zijn voor uw konijn. Heeft u die mogelijkheid niet, dan adviseren wij een groter hok om aan de bewegingsbehoefte van het konijn te kunnen voldoen. Twijfelt u over de grootte van het hok? Neem dan contact met ons op!

Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist