Advies nodig? 0113 - 384019

Ferplast Konijnenhok Ranch 140+

Ferplast Konijnenhok Ranch 140+

konijn   konijn  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk

Konijnenhok Ranch is een ruimt en praktisch konijnenhok met een extra diepe mestlade en een sublieme afwerking. Het dak afgewerkt met een coatingslaag wat beschermt tegen neerslag.

Afmetingen:140x75x103cm

normaal € 259,95
nú € 249,95

Extra advies bij dit Dierenverblijf?

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Konijnenhok Ranch is een exclusief hok dat geschikt is voor het houden van één of twee konijnen. De bovenverdieping beschikt over een nachthok waar het konijn kan schuilen en slapen. Konijnenhok Ranch heeft twee verdiepingen die afsluitbaar zijn van elkaar. Het luikje bij de loopplank kan namelijk gelsoten worden. De onderren biedt voor het konijn de mogelijkheid om lekker buiten op het gazon of op het terras te lopen. Het traliewerk van dit hok is extra stevig en het dak van dit konijnenhok is volledig open te zetten dankzij het scharnierdak. De mestlade is extra diep waardoor dit hok eenvoudiger schoon te maken is dan menig ander hok. Lees meer

Konijnenhok Ranch is een exclusief hok dat geschikt is voor het houden van één of twee konijnen. De bovenverdieping beschikt over een nachthok waar het konijn kan schuilen en slapen. Konijnenhok Ranch heeft twee verdiepingen die afsluitbaar zijn van elkaar. Het luikje bij de loopplank kan namelijk gelsoten worden. De onderren biedt voor het konijn de mogelijkheid om lekker buiten op het gazon of op het terras te lopen. Het traliewerk van dit hok is extra stevig en het dak van dit konijnenhok is volledig open te zetten dankzij het scharnierdak. De mestlade is extra diep waardoor dit hok eenvoudiger schoon te maken is dan menig ander hok.

Dit hok wordt geleverd als bouwpakket. Er zit een duidelijke bouwbeschrijving bijgevoegd. Het bevestigingsmateriaal, zoals schroeven e.d. en het traliewerk is niet allemaal gegalvaniseerd of roestvrij.

Gebruik van het product

In de uitschuifbare kunststof lade kunt u een bodembedekker doen zoals hennepvezel. Wanneer u één of meerder konijntjes nieuw aanschaft kunt u dit het beste doen bij een gematigde buitentemperatuur. De konijnen kunnen dan wennen aan hun nieuwe buitenverblijf en kunnen zomer en winter buiten blijven. In het najaar ontwikkelen konijnen een wintervacht waardoor ze ook bij vorst en kou buiten kunnen blijven. Uw konijn midden in de winter naar binnen halen bij woonkamertemperatuur overleeft het konijn doorgaans niet vanwege oververhitting.

Wij adviseren u om het konijnenhok te plaatsen op een stevige ondergrond zoals een terras of betegelde straat. Op gazon of zachte ondergrond graven konijnen zich onderdoor het hok. Als u het konijn toch op gazon of andere ondergrond wilt plaatsen adviseren wij u om gaas aan te brengen onder het hok. Het hok is geïmpregneerd, wij adviseren u om het hok jaarlijks te beitsen voor het optimale behoud van uw hok. Het hout wat voor dit hok gebruikt is, is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.

Lees minder

Maximale afmetingen: 140x75x103cm
Afmetingen onder de dakrand: 128x65x103cm
EAN code 8010690087078
Artikelnummer 57093000
Materiaal Hout
Kleur Bruin, Taupe