Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf ZH7 met Ren

       
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg5 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg2 stuks

Dierenverblijf ZH7 met ren is een zeer mooie combinatie van een praktisch hok met een zeer ruime ren. Door deze combinatie kunt u uw kippen of konijnen voldoende ruimte bieden om te scharrelen spelen of lopen. Het dierenverblijf is voorzien van een ruim nachthok met extern legnest.

meer informatie over dit product
€ 299,00
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Dierenverblijf ZH7 met ren is een unieke combinatie van een nachthok met een zeer ruime ren! De ren is eenvoudig aan het hok te plaatsen maar het is ook mogelijk de ren helemaal los van het hok in de tuin te plaatsen. Lees meer

Dierenverblijf ZH7 met ren is een unieke combinatie van een nachthok met een zeer ruime ren! De ren is eenvoudig aan het hok te plaatsen maar het is ook mogelijk de ren helemaal los van het hok in de tuin te plaatsen.

Deze combinatie biedt voor uw kippen of konijnen een heerlijke ruime loopruimte waarin ze goed kunnen lopen, rennen, scharrelen en kunnen spelen!

Gebruiksaanwijzing van Dierenverblijf ZH7 met Ren:

Dierenverblijf.com adviseert om het dierenverblijf op een beschutte locatie te plaatsen zodat regen en tocht zoveel mogelijk vermeden wordt. Ook een overvloed van zonlicht is schadelijk voor uw dieren.

Dit dierenverblijf ZH7 met ren wordt geleverd met een eenvoudige montagehandleiding. Bevestigingsmateriaal, zoals schroeven e.d. en het traliewerk is niet allemaal gegalvaniseerd of roestvrij. Wij adviseren u het dierenverblijf te beitsen vóór gebruik en dit periodiek te herhalen. Dierenverblijf.com adviseert het gebruik van een geschikte UV-Beits voor uw dierenverblijf.

U kunt er ook voor kiezen om de ren op te halen in onze Dierenspeciaalzaak te Kruiningen (Zeeland, NL). Hier kunt u alle konijnenhokken, kippenhokken, kippenrennen en andere dierenverblijven ook in het echt bekijken.

Lees minder

Maximale afmetingen: 199x275x103 cm
Afmetingen excl. dakrand: 196x270x96 cm
Max. afmetingen excl. legnest: 160x270x103 cm
Afmetingen bouwpakket 1: 177x103.5x17.5 cm
Afmetingen bouwpakket 2: 172x77x11cm
Afmetingen bouwpakket 3: 165x103x8cm
EAN code 3
Aantal konijn groot 2
Aantal konijn klein 4
Aantal kippen groot 2
Aantal kippen klein 5
Soort Konijnenhok met ren
Materiaal Hout
Kleur Naturel