Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf ZH7 met Ren

konijn   konijn   kip   kip  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg5 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg2 stuks

Dierenverblijf ZH7 met ren is een zeer mooie combinatie van een praktisch hok met een erg ruime ren. Door deze combinatie kunt u uw kippen of konijnen voldoende ruimte bieden om te scharrelen, te spelen of te lopen. Het dierenverblijf is voorzien van een ruim nachthok met extern legnest.

Afmetingen: 199x275x103 cm.

nú € 439,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dierenverblijf ZH7 met ren is een unieke combinatie van een nachthok met een zeer ruime ren! Dit grote kippenhok is gemaakt van dennenhout. Het hok biedt een beschutte verblijfplaats aan kippen en konijnen. Voor kippen worden er 2 zitstokken meegeleverd. Het aangebouwde legnest kan voor... Lees meer

Dierenverblijf ZH7 met ren is een unieke combinatie van een nachthok met een zeer ruime ren! Dit grote kippenhok is gemaakt van dennenhout. Het hok biedt een beschutte verblijfplaats aan kippen en konijnen. Voor kippen worden er 2 zitstokken meegeleverd. Het aangebouwde legnest kan voor kippen als legnest gebruikt worden en voor konijnen als handige slaapplaats. De bodem van het nachthok bestaat uit een zinken uitschuifbare lade. Door deze lade is het nachthok snel en makkelijk schoon te maken. Het dierenverblijf heeft een deur met een leuk raampje in het nachthok. Via een loopplank kunnen de dieren in de ren van het hok komen. Het deurtje van het nachthok naar de ren is middels een RVS-pin aan de buitenzijde van het hok te bedienen. Zo kan deze toegang afgesloten worden.

De grote ren is eenvoudig aan het hok te plaatsen, maar het is ook mogelijk de ren helemaal los van het hok in de tuin te plaatsen. In de ren zit een grote deur, zodat u eenvoudig bij uw dieren kunt komen.

De ZH7 met ren wordt geleverd als bouwpakket. Het kan eenvoudig opgebouwd worden. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegeleverd!

Op Dierenverblijf ZH7 met ren krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Gebruiksaanwijzing van 'Dierenverblijf ZH7 met Ren':

Dierenverblijf.com adviseert om het dierenverblijf op een beschutte locatie te plaatsen zodat regen en tocht zoveel mogelijk vermeden wordt. Ook een overvloed van zonlicht is schadelijk voor uw dieren. Wij adviseren u tevens het dierenverblijf te beitsen vóór gebruik en dit periodiek te herhalen. Dierenverblijf.com adviseert het gebruik van een geschikte UV-Beits voor uw dierenverblijf. Door het beitsen van uw hok, kunt u er langer van blijven genieten.

U kunt er ook voor kiezen om de ren op te halen in onze Dierenspeciaalzaak te Kruiningen (Zeeland, NL). Hier kunt u alle konijnenhokken, kippenhokken, kippenrennen en andere dierenverblijven ook in het echt bekijken.

Lees minder

Maximale afmetingen: 199x275x103 cm
Afmetingen excl. dakrand: 196x270x96 cm
Max. afmetingen excl. legnest: 160x270x103 cm
Afmetingen bouwpakket 1: 177x103.5x17.5 cm
Afmetingen bouwpakket 2: 172x77x11cm
Afmetingen bouwpakket 3: 165x103x8cm
EAN code 8718868997807
Artikelnummer 997807
Materiaal Hout
Kleur Bruin

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf KA7-A Grijs - 327x102x130cm

Kippenhok KA7-A is een extra ruim dierenverblij...

Dierenverblijf ZH10 met Ren

Dierenverblijf ZH10 met ren is een zeer mooie c...