Winkelwagen 0

 

Hondenhok Boas

Merk:Voldux
nú € 524,00
voor 17:00 besteld, dinsdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

Hondenhok Boas is volledig gemaakt van geïmpregneerd hout en daardoor onderhoudsvrij en zeer geschikt voor buiten. Dit hok wordt kant-en-klaar geleverd!

Afmetingen (incl. dak): 164 x 115 x 94 cm

Let op: voor dit hok gelden andere leveringstijden.

Lees meer

Hondenhok Boas is volledig gemaakt van geïmpregneerd hout. Hierdoor is het hok zeer geschikt voor buiten en onderhoudsvrij. Het hok bestaat uit een beschut nachtverblijf. Via een ruime opening kan uw hond het hok binnenkomen. Het dak is open te klappen en het is bekleed met dakleer.

Let op: wanneer u dit hok wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat dit hok handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u dit hondenhok bestelt! Dit dierenverblijf is ook op maat te maken. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Mail ons via info@dierenverblijf.com.

  •          Grondmaten: 150 x 100 cm
  •          Afmetingen nachtverblijf: 90 x 100 cm

Leveringsconditie - Wij gebruiken een eigen koerierdienst voor het afleveren van de verblijven. U zal op tijd worden ingelicht door onze leverancier, zij zullen met u  bespreken op welke datum en tijdstip u het verblijf kunt verwachten. Op moment van aflevering is het van noodzaak dat er hulp aanwezig is, dit komt omdat de verblijven zwaar van gewicht zijn en  niet door alleen onze koerier verplaatst kan worden. 
Het verblijf wordt verplaatst door middel van karretjes, indien het verblijf verhard zonder obstakels naar achter verplaats kan worden zal onze koerier u hierbij ondersteunen.

Lees minder

Productspecificaties

  • EAN code:8720094050379
  • Materiaal:Geïmpregneerd hout
Vragen of twijfels?
Onze klantenservice zit voor je klaar.
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist