Advies nodig? 0113 - 384019

Hill's Kitten Healthy Development Chicken

Hill's Kitten Healthy Development Chicken

Hill's Healthy development kitten is speciaal samengesteld om het immuunsysteem, spijsvertering en de groei te ondersteunen van uw opgroeiende kitten.

Verkrijgbaar in: 2kg en 10kg.

nú € 22,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Als uw kitten aan het opgroeien is, wil u natuurlijk dat dit goed gebeurt. Met deze voeding zit uw kitten goed. Hill's Healthy Development Kitten Kip bevat een optimale mix van alle essentieële bestanddelen die uw kitten nodig heeft voor zijn opgroei fase. Het is een hoogwaardige voeding die uw kat goed helpt op te groeien. De voeding is ook ideaal voor een drachtige of zogende poes, omdat zij ook extra voedingsstoffen behoeven. Lees meer

Als uw kitten aan het opgroeien is, wil u natuurlijk dat dit goed gebeurt. Met deze voeding zit uw kitten goed. Hill's Healthy Development Kitten Kip bevat een optimale mix van alle essentieële bestanddelen die uw kitten nodig heeft voor zijn opgroei fase. Het is een hoogwaardige voeding die uw kat goed helpt op te groeien. De voeding is ook ideaal voor een drachtige of zogende poes, omdat zij ook extra voedingsstoffen behoeven.

De voeding heeft een groter energie gehalte dan normaal kattenvoer, om zo aan de hoge voedings- en energiebehoefte van uw kitten te voldoen.

Ook met het zout- fosforgehalte van Hill's Healthy Development Kitten Kip is rekening gehouden om het specifiek aan te passen voor de gezondheid van de belangrijkste organen.

Het voer bevat de Superior Antioxidant Formula van Hill's die het immuumsysteem van de kittten versterkt.

Lees minder

EAN
Artikelnummer