0

 

Dierenverblijf Noor

Kleur:Zwart
Diersoort:Konijn, Krielkip
Materiaal:Geïmpregneerd hout
Aantal kippen klein:3
Aantal konijn klein:2
nú € 998,00
voor 17:00 besteld, vrijdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

Dit dierenverblijf is met de hand gemaakt. Het is gemaakt van geïmpregneerd hout, in de vorm van een hooiberg. Dit hok is geschikt voor krielkippen of konijnen. Heeft u interesse in dit dierenverblijf, kom dan langs in onze winkel om dit hok in het echt te bekijken. Aanpassingen aan het hok zijn mogelijk, houd dan wel rekening met een langere levertijd. Lees meer

Dit dierenverblijf is met de hand gemaakt. Het is gemaakt van geïmpregneerd hout, in de vorm van een hooiberg. Dit hok is geschikt voor krielkippen of konijnen. Heeft u interesse in dit dierenverblijf, kom dan langs in onze winkel om dit hok in het echt te bekijken. Aanpassingen aan het hok zijn mogelijk, houd dan wel rekening met een langere levertijd.

Levering van dit hok: Wilt u Dierenverblijf Noor opgestuurd krijgen? Dat kan! Het hok wordt geleverd als bouwpakket op een pallet. Hou er rekening mee dat u thuis moet zijn om dit hok te ontvangen, en of u een pallet kunt ontvangen!

Levertijd: Direct leverbaar

Afmetingen:

Hok met ren: 250 x 100 x 150cm (LxDxH) Let op dit zijn de maximale maten!

Afmetingen nachthok (los): 100x100x150cm (LxDxH)

Afmetingen ren (los): 160x71,5x101,5cm (LxDxH)

Gaas: 2x2cm

Grondmaten ren: 160x71,5cm (LxD)

Grondmaten hok: 80x80cm (LxD)

Opening nachthok: 15x18cm (BxH)

Lees minder

Productspecificaties

  • Artikelnummer:25062021
  • Materiaal:Geïmpregneerd hout
  • Kleur:Zwart

Extra advies

Bij Dierenverblijf.com vinden we het erg belangrijk dat het hok van uw konijn groot genoeg is. Maar, hoe groot moet dat dan zijn? De grootte van het konijnenhok wordt bepaald door het ras en de grootte van het konijn en natuurlijk ook door het aantal konijnen dat in het hok zal verblijven. Een konijn moet in zijn nieuwe hok in elk geval languit kunnen liggen, op zijn achterpoten kunnen staan en zo’n 3 à 4 hoppen kunnen maken. Als uw konijn vrij rond kan lopen in de tuin of in een grote losse ren, dan zou dat heel fijn zijn voor uw konijn. Heeft u die mogelijkheid niet, dan adviseren wij een groter hok om aan de bewegingsbehoefte van het konijn te kunnen voldoen. Twijfelt u over de grootte van het hok? Neem dan contact met ons op!

Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist