Winkelwagen 0

 

Ecopets Urine Buster (urine & vlekverwijderaar)

vanaf € 9,95
Verpakking: 500ml
EAN: 8718403361285
€ 9,95
Direct leverbaar
Verpakking: 750ml
EAN: 8718403361308
€ 12,37
Direct leverbaar
  • Voor 17.00 besteld volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

Ecopets Urine Buster is een milieu- en diervriendelijk reinigingsmiddel dat permanent onaangename geuren en vlekken afbreekt. De Urine Buster is voorzien van een zeer aangename lavendelgeur.

Inhoud: 500 ml of 750 ml

Lees meer

Ecopets Urine Buster is de meest krachtige urinegeur en vlekverwijderaar in zijn soort. Standaard schoonmaakmiddel maken slechts oppervlakkig schoon en maskeren tijdelijk de vieze geur. Urine Buster daarentegen is een milieu- en diervriendelijk reinigingsmiddel dat met behulp van ''vriendelijke bacterien'' permanent onaangename geuren en vlekken van niet alleen urine maar ook braaksel en ontlasting afbreekt. Het reinigt op een biologische manier en bevat zodoende een minimum aan chemische stoffen waardoor het niet schadelijk is voor uw huisdier en omgeving.

Urine Buster bevat een zeer hoog aantal bacteriën. Er zitten namelijk 7 miljoen bacteriën per ml in het product voor een snel en goed resultaat. Het is een uitgekiende mix van veilige en vriendelijke bacteriën die enzymen aanmaken die eiwitten, koolhydraten, vetten en ook de ongewenste geurtjes effectief afbreken.

Het product is voorzien van een zeer aangename lavendelgeur die bekend staat om zijn rustgevende eigenschappen en zal stressgerelateerd plassen helpen te voorkomen.

Gebruiksaanwijzing:

Neem eerst de geurbron weg (urine opdeppen) en spray de Urine Geur- & Vlekverwijderaar vervolgens op de bevuilde plek. Laat de spray minimaal 10 minuten intrekken tot deze is opgedroogd. Wrijf de plek daarna op met een schone, vochtige doek

In geval van oude en/of hardnekkige urinegeuren en -vlekken: Herhaal de behandeling en dek de plek na het insprayen af met plastic, zodat de Urine Geur- & Vlekverwijderaar minder snel verdampt. Laat de spray circa 45minuten intrekken tot deze is opgedroogd. Wrijf de plek daarna op met een schone, vochtige doek.

Ecopets Urine Geur- & Vlekverwijderaar is toepasbaar op alle soorten ondergronden en materialen: tapijt en vloerbedekking, houten stenen en kunststof vloeren/wanden, alle meubilair en (reeds gewassen) textiel.

Lees minder

Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist